Jauna ēra grafikas dizainā jeb kas ir grafikas dizaina abonēšana?

Neierobežoti grafikas dizaina pakalpojumi, kas balstīti uz abonēšanas principu, sniedz vislabāko izmaksu un kvalitātes attiecību. Izlasi šo rakstu un uzzini, kā šis pakalpojums darbojas un kāpēc tas varētu būt vislabākais risinājums Tavam uzņēmumam nepieciešamo materiālu izstrādē.

 

Mūsdienās, kad vizuālā uztvere dominē pār citām informācijas apstrādes formām, grafikas dizainam ir lielāka nozīme nekā jebkad agrāk. Lai uzņēmumi efektīvi sasniegtu savus vizuālās identitātes, zīmola atpazīstamības, mārketinga un iekšējās komunikācijas mērķus, nepieciešami profesionāli un uzticami speciālisti grafikas dizaina jomā. Darbs ar ārštata darbiniekiem jeb frīlanceriem bieži vien ir neparedzams kvalitātes un laika pārvaldības ziņā, savukārt iekšējā grafikas dizainera algošana ir dārga – jārēķinās arī ar visām administratīvajām izmaksām. Turklāt vienai personai var nebūt visu nepieciešamo prasmju dažāda veida dizaina projektu īstenošanā.

 Uz abonementu balstīts grafiskā dizaina pakalpojums piedāvā un apvieno labāko no visām opcijām. Grafikas dizaina abonēšanas modelis ir ieguvis nozīmīgu atsaucību visā pasaulē, kļūstot par ērtu risinājumu daudziem uzņēmumiem, kas meklē elastīgu un budžetam draudzīgu pieeju. Šī pakalpojuma pieaugošais pieprasījums ir pamatots ar tā spēju nodrošināt nepārtrauktu augstas kvalitātes grafiskā dizaina izstrādi, kas ir būtisks aspekts dinamiskā un mainīgā biznesa vidē.

 

Ko nozīmē neierobežots grafikas dizains?

Abonējot mūsu grafikas dizaina pakalpojumus, Tev un Tavai komandai būs iespēja pasūtīt tik daudz dizainu, cik vien nepieciešams – pieprasījumu skaits nav ierobežots. Atbilstoši izvēlētajam abonēšanas plānam mēs vienlaikus izpildīsim vienu vai divus pasūtījumus, nodrošinot efektīvu darba plūsmu.

Papildus tam, neierobežots labojumu skaits ir vēl viena nozīmīga priekšrocība, ko sniedz mūsu abonēšanas pakalpojums. Ja šķiet, ka rezultāts nav gana labs, to iespējams uzlabot vai pārveidot līdz esat apmierināts.

Turklāt, mūsu abonementa plāns ir izstrādāts, lai atbilstu dažādu uzņēmumu vajadzībām, piedāvājot iespēju realizēt plašu projektu spektru – sākot no sociālo mediju vizuāļiem līdz prezentāciju dizainam, plakātiem, bukletiem u.c. darbiem. Šāda pieeja nodrošina visaptverošus grafikas dizaina risinājums, kas spēj piepildīt jebkuras radošās prasības.

Lūk, daži ieguvumi:

Saudzīgs risinājums budžetam

Abonējot neierobežotus grafikas dizaina pakalpojumus, uzņēmumi var būtiski ieekonomēt budžetu. Šis sadarbības modelis neparedz papildu izmaksas par katru projektu vai neizsekojamas stundu likmes, kas reizēm saistītās ar grafikas dizainu. Tā vietā šis pakalpojums piedāvā fiksētu mēneša abonēšanas maksu, kas ietver neierobežotu projektu un labojumu skaitu. Šāds piegājiens ļauj uzņēmumiem plānot savus izdevumus precīzāk un izvairīties no pārmērīgām izmaksām, vienlaikus saglabājot augstu grafikas dizaina darbu kvalitāti.

Būtiska ekonomija, ko sniedz neierobežota grafikas dizaina abonēšana, izpaužas ne tikai ar fiksētu mēneša maksu, bet arī zemākām kopējām izmaksām, salīdzinot ar tradicionālo darbinieku algošanu. Algojot iekšējo grafikas dizaineri, uzņēmumiem jāsedz ne tikai regulārā alga, bet arī papildu izmaksas, kas saistītas ar nodokļiem, sociālajām garantijām un citām labklājības izmaksām, kā arī darba vietas nodrošināšanu un ar to saistītajiem izdevumiem.

Mūsu abonēšanas modelis piedāvā tiešu piekļuvi plašam speciālistu klāstam bez jebkādām papildu nodokļu, sociālo garantiju vai citām izmaksām. Tas nozīmē, ka uzņēmuma līdzekļi tiek izlietoti maksimāli efektīvi, koncentrējoties uz galveno – Tava uzņēmuma vizuālās identitātes stiprināšanu un mārketinga mērķu sasniegšanu.

Vesela komanda viena darbinieka vietā

Sadarbība ar ārštata dizaineru vai algotu darbinieku bieži vien var šķist kā ceļš uz kompromisiem attiecībā uz veiktspēju un darba kvalitāti. Savukārt nebeidzamu kandidātu meklējumi, lai katram projektam atrastu piemērotāko izpildītāju, ir laikietilpīgs un neefektīvs risinājums.

Neierobežota grafikas dizaina abonēšana nodrošina ekskluzīvu piekļuvi profesionāļu komandai, kas ir piemērota Tavu darbu izpildei. Rezultātā Tu ne tikai ietaupi laiku un resursus, bet arī vari būt drošs, ka uzdevumi tiks izstrādāts profesionāli un kvalitatīvi.

Mēs lepojamies ar to, ka esam 100% Latvijas uzņēmums. Mūsu darbiniekiem ir dziļa izpratne par vietējo tirgu un tā specifiku, kā arī pieredze starptautisku projektu realizēšanā. Mēs novērtējam katru mūsu klientu un lepojamies ar vietējo un starptautisko zīmolu panākumiem, kopā veidojot lielisku vizuālo komunikāciju Baltijā un aiz tās robežām. Mūsu ilggadējā pieredze un klientu apmierinātība apliecina mūsu profesionālismu un apņemšanos sniegt labākos risinājumus mūsu sadarbības partneriem.

Ātrs izpildes laiks

Tu, iespējams, nedomā, ka darba uzdevumu izpilde būs steidzama un neatliekama līdz šāds brīdi pienāk. Atšķirībā no algotiem dizaineriem vai ārštata darbiniekiem, izmantojot grafikas dizaina abonēšanu, Tavai komandai nekad nebūs jāuztraucas par neparedzētiem apstākļiem, piemēram, darbinieku slimības prombūtni vai atvaļinājumiem. Tev vienmēr būs pieejams kvalificēts dizainers, kas ir gatavs ķerties pie darba. Turklāt vari būt drošs, ka 1 – 3 dienu laikā (atkarībā no darba sarežģītības) Tavs pieprasījums tiks izpildīts.

 

Kam piemērots šis pakalpojums?

Grafiskā dizaina abonēšana ir piemērota visiem, kam nepieciešami grafikas dizaina darbi. Pat, ja būs kādi periodi, kad grafikas dizains nav nepieciešams, šo abonementu iespējams apturēt vai atcelt bez maksas, kā arī bez jebkādām citām saistībām.

Mēs ceram, ka šis raksts palīdzēja Tev izprast grafiskā dizaina abonēšanu un saskatīt ieguvumus Tava uzņēmuma vizuālajai komunikācijai un budžetam.

 

Vai esi gatavs to izmēģināt?

Raksti mums vai zvani! Sarunāsim tikšanos un piešķirsim atlaidi pirmajam izmēģinājuma mēnesim!

Next
Next

Grafikas dizaina tendences 2024. gadam